Башта (Шеремет), Алла ОлексіївнаІвчук, Надія ПавлівнаБажай-Жежерун, Світлана Андріївна2023-04-102023-04-102022Башта, А. О. Дослідження технології халви оздоровчого призначення / А. О. Башта, Н. П. Івчук, С. А. Бажай-Жежерун // Наукові праці НУХТ. – 2022. – Т. 28, № 2. – С. 142-153https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/39988У статті обґрунтовано можливість використання гарбузового насіння, шроту насіння льону та порошку ягід чорниці у технології виробництва халви для зниження енергетичної та підвищення харчової цінності готового виробу. The possibility of using pumpkin seeds, flaxseed meal and blueberry powder to reduce energy value and increase the nutritional value of halva was justified in the article.otherгарбузове насіннянасіння соняшникашрот з насіння льонуягоди чорниціхалваpumpkin seedssunflower seedsflaxseed mealblueberrieshalvaкафедра технології оздоровчих продуктівДослідження технології халви оздоровчого призначенняArticle