Методика комплексної оцінки ефективності інтегрованих маркетингових комунікацій туристичних підприємств - Страшинська, Лариса Володимирівна; Самонова, Тетяна Броніславівна (My University, 2011)
У статті наведена методика комплексної оцінки ефективності інтегрованих маркетингових комунікацій туристичних підприємств та обґрунтовано алгоритм її впровадження на підприємствах туристичної галузі. This article describes methods of evaluating the effectiveness of a comprehensive integrated marketing communications of tourist enterprises and proved the algorithm of its implementation in the business travel industry.
Keywords: туристичні підприємства; соціально-психологічний стан споживачів туристичних послуг; комунікаційна кампанія; ефективність інтегрованих маркетингових комунікацій; tourism businesses; social-psychological health of consumers of tourism services; communication campaign; the effectiveness of integrated marketing communications; кафедра маркетингу