Москальова, Людмила МиколаївнаУдодов, Сергій ОлександровичДомарецький, Віталій Афанасійович2014-03-252014-03-252001Москальова, Л. М. Солод з тритікале / Л. М. Москальова, С. О. Удодов, В. А. Домарецкий // Пищевая промышленность. — 1983. — С. 29-31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/13435Розробка ресурсозберігаючої технології солоду й пива з викорис­танням нетрадиційних видів сирови­ни - важливий напрямок у роз­в'язанні актуальних проблем пивоварної галузі. Development of resource-saving technologies and malt beer using unconventional raw materials - important direction in solving the pressing problems of the brewing industry.uk-UKтритікалесолодресурсозбереженняпивоварний ячміньtriticalemaltresourcemalting barleyкафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництвСолод з тритікалеArticle