Степаненко, Тетяна ОлександрівнаЛюта, А. Л.2015-06-232015-06-232012Степаненко, Т. О. Вплив добавок на збереження свіжості хліба / Т. О. Степаненко, А. Л. Люта // Ukrainian food journal. – 2012. - № 3. – С. 20-22.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/21350Work is devoted to research of influence of the brought oat and wheaten flakes, wheaten bran on quality of fresh bread and its change during storage. Influence on this process of introduction xanthan gum and a dry gluten are studied also. Defined a significant effect of mixing duration and improver on the structural and mechanical properties of bread during storage extension. Робота присвячена дослідженню впливу внесених вівсяних пластівців і пшеничних, пшеничних висівок на якість свіжого хліба і його зміни під час зберігання. Вплив на цей процес введення ксантановая камедь і сухої клейковини вивчаються також. Визначено значний вплив змішування тривалість і поліпшувач на структурні і механічні властивості при розтягуванні хліба зберігання.кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівwheaten branxanthan gumoat flakeswheaten flakesпшеничні висівкиксантанова камедьвівсяні пластівціпшеничні пластівціВплив добавок на збереження свіжості хлібаArticle