Доценко, Віктор ФедоровичІщенко, Тетяна ІванівнаДробот, Віра Іванівна2012-11-122012-11-121993Доценко, В. Ф. Такий цінний "Космол" / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. - 1993. - № 10. - С. 15-16.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/3636У статті обґрунтована необхідність, доцільність та можливість використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві дієтичного хліба. In the article the necessity, appropriateness and the use of dry milk product "cosmology" in the production of dietary bread.uk-UKостеопорозкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівosteoporosisсухий молочний продукт «Космол»харчова та біологічна цінністьхлібобулочні виробиdry milk product "Kosmol"food and biological valuebakeryкафедра готельно-ресторанної справиТакий цінний "Космол"Article