Орієнтування тарних вантажів на гравітаційних спусках - Лук'яненко, Максим Сергійович; Гавва, Олександр Миколайович; Кривопляс-Володіна, Людмила Олександрівна (My University, 2016)
На основі проведених досліджень одержано аналітичні залежності, за допомогою яких можна визначити тривалість операцій, кінематичні і силові параметри, геометричні параметри гравітаційного спуску робочих органів орієнтування та їх раціональне розташування відносно гравітаційної площини. Based on the studies received analytical dependences can help you determine the duration of operations, kinematic and power parameters, geometric parameters of the gravitational descent of work orientation and their rational location relative to gravity plane.
Keywords: тарні вантажі; гравітаційні спуски; орієнтування; cargo container; gravity hills; orientation; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв