Вимоги до робастності систем автоматизації технологічних об’єктів - Гриценко, Надія Георгіївна (My University, 2012)
Розглянуто питання з можливості та доцільності використання робастних методів управління для технологічних об’єктів в харчовій промисловості. Описані вимоги та принципи робастного регулювання, що можуть бути використані у будь-якій галузі харчової промисловості, якій притаманні складні тепло- та масообмінні процеси. The question of the possibility and feasibility of using robust methods of control for process objects in the food industry. Describe the requirements and principles of robust regulation, which can be used in any food industry, which are inherent complex heat and mass transfer processes.
Keywords: системи автоматизації; робастность; технології; automation systems; robustness; technology; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка