Інтелектуальна безпека, яка характеризує якісні ознаки складових національної безпеки України - Бутнік-Сіверський, Олександр Борисович (My University, 2019)
В статті узагальнюються наукові погляди з теоретико-методичних позицій щодо економіко-правової природи інтелектуальної безпеки як особливої категорії, яка характеризує систему якісних ознак інтелектуального розвитку складових національної безпеки України так її складової – національної економічної безпеки.
Keywords: інтелектуальна безпека; національна безпека України; національна економічна безпека; система якісних ознак; intellectual security; national security of Ukraine; national economic security; system of quality features