Особливості використання комп’ютерних технологій у вивченні іноземних мов - Левурда, Олег Анатолійович; Власенко, Людмила Василівна (My University, 2013)
У статті проаналізовано досвід використання мультимедійних засобів як основи для створення мовного середовища в процесі навчання іноземним мовам і визначено основні методологічні та дидактичні вимоги щодо використання мультимедійних технологій у процесі викладання іноземних мов у вищих навчальних закладах. The article analyses the experience of multimedia usage as a basis for creating language environment in teaching foreign languages. It also defines basic methodological and didactic requirements for using multimedia technology in teaching foreign languages at higher education establishments.
Keywords: мультимедіа; компю’терні технології; навчальний матеріал; Інтернет; мультимедійні технології; multimedia; computer technologies; studying material; Internet; multimedia technologies; кафедра ділової іноземної мови та міжнародної комунікації