Філіпенко, Вікторія ВалеріївнаПетруша, Оксана Олександрівна2015-05-122015-05-122014Філіпенко, В. В. Бісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачків / В. В. Філіпенко, О. О. Петруша // Харчові технології : матеріали X Всеукр. наук. конф. студентів, 15-16 трав. 2014 р., м. Одеса. / М-во освіти і науки України, Збірник наукових праць молодих учених, аспірантів та студентів ОНАХТ. — Одеса : ОНАХТ, 2014. — С. 45-47.966-571-063-xhttps://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/20247Проведені дослідження органолептичних і фізико–хімічних властивостей бісквітного тіста із частковою заміною пшеничного борошна вищого сорту на порошок з кабачків призводить до мін якості бісквітного тіста. За результатами експериментів встановлено, що добавка надає позитивного впливу на структуру тіста. Researches sensory and physico-chemical properties of biscuit dough with partial replacement of wheat flour zucchini powder leads to changes in the quality of biscuit dough. The experimental results revealed that the additive has a positive influence on the test structure.uk-UKбісквітний напівфабрикаткабачоктехнологіякондитерський вирібbiscuit semiszucchinitechnologyconfectionкафедра експертизи харчових продуктівБісквітний напівфабрикат із додаванням порошку з кабачківOther