Invariant Sets of Ito Stochastic Systems - Stanzhytskyi, O.; Mogileva, Victoria; Tkachuk, Alla (My University, 2013)
Розглянуто систему стохастичних рівнянь Іто зі сталими Вінерівськими процесами. Для неї знайдено умови, при яких множина нулів функції Ляпунова є її інваріантною множиною. Ito stochastic system with scalar Wiener processes is considered. Authors have obtained conditions when a set of zeros of Liapunov function is its invariant set.
Keywords: інваріантна множина; стохастичне рівняння; Ляпунова функція; Ito; stochastic equation; кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.