Тимощук, Світлана РусланівнаКузьмін, Олег ВолодимировичХареба, Олена Василівна2025-01-232024Тимощук, С. Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP / С. Тимощук, О. Кузьмін, О. Хареба // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 90-ї Ювілейної Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 11–12 квітня 2024 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2024. – Ч. 3. – С. 383.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/46590У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCPThis study explores the use of color coding to enhance food safety and minimize cross-contamination risks in restaurant establishments by aligning workspaces with HACCP principlesukкафедра технології ресторанної і аюрведичної продукціїHACCPкольорове кодуваннябезпечність харчових продуктівресторанний бізнесфункціональне зонуваннясанітаріяcolor codingfood safetyrestaurant industryfunctional zoningsanitationЗастосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCPThesishttps://orcid.org/0000-0001-9321-6684