Застосування кольорової ідентифікації у ресторанному бізнесі за принципами HACCP - Тимощук, Світлана Русланівна; Кузьмін, Олег Володимирович; Хареба, Олена Василівна (My University, 2024)
У дослідженні розглянуто застосування кольорового кодування для підвищення харчової безпечності та мінімізації ризиків перехресного забруднення у закладах ресторанного господарства відповідно до принципів HACCP

This study explores the use of color coding to enhance food safety and minimize cross-contamination risks in restaurant establishments by aligning workspaces with HACCP principles
Keywords: кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції; HACCP; кольорове кодування; безпечність харчових продуктів; ресторанний бізнес; функціональне зонування; санітарія; color coding; food safety; restaurant industry; functional zoning; sanitation