Організація баз даних в складі підсистеми технологічного моніторинга - Зігунов, Олександр Михайлович (My University, 2012)
Взагалі підсистема архітектура технології та логічної структури бази даних присутні. The general subsystem architecture of technology and logical structure of database are present.
Keywords: технологічний процес; контроль; база даних; technology process; monitoring; database; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка