Цукерка з фруктовим корпусом Капха (Патент на винахід № 120575) - Авраменко, Максим Михайлович; Нєміріч, Олександра Володимирівна; Ющенко (Гончар), Наталія Михайлівна (My University, 2019)
Винахід стосується цукерки з фруктовим корпусом, що містить сухофрукт інжир, мед, горіх волоський, м'яту, бутони троянд, коріандр, куркуму, банан сушений, насіння гарбуза, селеру сушену, морські водорості.

The invention relates to candy with a fruit body containing dried figs, honey, walnuts, mint, rose buds, coriander, turmeric, dried banana, pumpkin seeds, dried celery, seaweed.
Keywords: капха-доша; цукерки; інжир; мед; горіх волоський; м'ята; прянощі; kapha dosha; candy; figs; honey; walnuts; mint; spices; кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції