Тіхонова, Наталія Олександрівна2014-09-162014-09-162014Тіхонова, Н. О. Органічна продукція: обернена сторона медалі / Н. О. Тіхонова // Наукові праці НУХТ. - Київ.: НУХТ, 2014. - Т. 20, № 5. - С. 98-104.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/16808Сьогодні модно бути здоровим. Люди у всьому світі масово займаються фітнесом, активно борються з курінням, відвідують СПА салони та вживають у їжу органічні продукти, які вважаються найбільш корисними для людини та безпечними для навколишнього середовища за рахунок того, що при їх виготовленні не застосовуються пестициди, хімічні добрива та генетично модифіковані продукти. Але небагато хто з нас замислюється над тим, що таке органічні продукти, і чи дійсно вони більш корисні для організму, ніж звичайні – неорганічні. Today it is fashionable to be healthy. People all over the world all together are engage in fitness, actively fighting against smoking, visit the SPA salons and eat organic food products. These products are considered as most useful for people and safe for the environment, due to the fact that pesticides, chemical fertilizers and genetically modified products are not used in the process of their manufacture. But only few of us think about the sense of the definition of organic food products, and whether or not they are more beneficial to the human than usual - inorganic.otherекологічністьорганічні продуктипродовольча безпекаsustainabilityorganic productsfood securityкафедра економіки праці та менеджментуОрганічна продукція: обернена сторона медаліArticle