Цикорієвмісне пиво «Славянське» (Патент на корисну модель № 21096) - Попова, Інна Вадимівна; Кошова, Валентина Миколаївна; Лезенко, Галина Олександрівна; Домарецький, Віталій Афанасійович; Маліновський, Григорій Тарасович (My University, 2007)
Пиво, що містить ячмінно-солодовий екстракт, хміль, воду технологічну, яке відрізняється тим, що додатково містить екстракт цикорію при такому співвідношенні компонентів, кг на 1000л: Ячмінно-солодовий екстракт з вмістом СР 73% - 178,0-183,0 Хміль з вмістом альфа-кислот 3,5% і вологістю 13% - 2,3-2,5 Вода технологічна – 817,0-822,0 Екстракт цикорію – 4,0.

Beer containing barley-malt extract, hops, water technology, wherein further comprising an extract of chicory with this component ratio, kg 1000L: Barley-malt extract, containing 73% CP - 178,0-183,0 Hops containing alpha acids 3.5% and 13% humidity - 2.3-2.5 Water technology - 817,0-822,0 Chicory Extract - 4.0.
Keywords: цикорій; chicory; пиво; ячмінно-солодовий екстракт; beer; barley-malt extract; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства; кафедра харчової хімії