Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів - Дробот, Віра Іванівна; Місечко, Наталія Орестівна; Тесля, Ольга Дмитрівна; Бондаренко, Юлія Вікторівна (My University, 2012)
В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.
Keywords: хлібобулочні вироби; bakery products; цукор; фруктоза; підсолоджувачі; глікемічний індекс; інсулін; sugar; fructose sweeteners; glycemic index; insulin; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів