Дробот, Віра ІванівнаМісечко, Наталія ОрестівнаТесля, Ольга ДмитрівнаБондаренко, Юлія Вікторівна2012-12-142012-12-142012Дослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробів / В. І. Дробот, Н. О. Місечко, Ю. В. Бондаренко, О. Д. Тесля // Хлібопекарська і кондитерська промисловість України. – 2012. – № 11(96). – С. 3-5.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/4369В матеріалах статті розглянуто використання фруктози та вивчення впливу фруктози порівняно з сахарозою на показники технологічного процесу та якість хлібобулочних виробів. In the article the use of materials fluktozy and study the effect of fructose compared with sucrose on the performance of the process and quality of bakery products.uk-UKхлібобулочні виробиbakery productsцукорфруктозапідсолоджувачіглікемічний індексінсулінsugarfructose sweetenersglycemic indexinsulinкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівДослідження впливу фруктози на технологічний процес та якість булочних виробівArticle