Основні поняття та принципи організації інноваційної діяльності підприємств - Кутас, Олена Олександрівна (My University, 2021)
Розглянуто значення термінів «новація» та «інновація», принципи організації інноваційної діяльності підприємств, подано визначення та характеристику основних етапів життєвого циклу інноваційного проєкту.
Keywords: інноваційна діяльність підприємства; інноватика; кафедра економіки праці та менеджменту