Калмазан, Вікторія БорисівнаЧорна, Анастасія Іванівна2020-02-112020-02-112019https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/30750Корисна модель належить до галузі молочної промисловості і може використовуватися при виробництві нових видів кисломолочних напоїв функціонального призначення. До складу йогурту з функціональними властивостями входить молоко нормалізоване, заквашувальний препарат та наповнювач, який відрізняється тим, що як заквашувальний препарат використовують закваску для йогурту «Vivo», та як наповнювач містить стевію, насіння чіа та порошок зеленого чаю матча.otherйогуртфункціональні властивостічіаyogurtfunctional propertieschiaкафедра експертизи харчових продуктівЙогурт з функціональними властивостями (Патент на корисну модель № 137457)Technical Report