Підбір молочної основи для розроблення сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів - Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна; Білик, Олена Анатоліївна; Хлусова, Карина Юріївна; Осадча, Дарья Ігорівна (My University, 2018)
Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого подовжує тривалість свіжості хлібобулочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. It has been established that the use of whey protein dry concentrate extends the duration of the freshness of bakery products and increases the nutritional value.
Keywords: суха молочна сироватка; хлібобулочні вироби; сухий багатокомпонентний молоковмісний концентрат; whey powder; bakery products; dry multicomponent milk-containing concentrate; кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів; кафедра технології молока і молочних продуктів