Кочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівнаБілик, Олена АнатоліївнаХлусова, Карина ЮріївнаОсадча, Дарья Ігорівна2019-03-212019-03-212018Підбір молочної основи для розроблення сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробів / О. В. Кочубей-Литвиненко, О. А. Білик, К. Ю. Хлусова, Д. І. Осадча // Харчові добавки. Харчування здорової та хворої людини : матеріали VIII Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 19–20 квітня 2018 р. – Кривий Ріг : ДонНУЕТ, 2018. – С. 44-45.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/28893Розглянуто можливість використання сухої молочної сироватки збагаченої магнієм та манганом у виробництві сухих багатокомпонентних молоковмісних концентратів для хлібобулочних виробів. Встановлено, що застосування концентрату сироваткового білкового сухого подовжує тривалість свіжості хлібобулочних виробів та підвищують харчову цінність. The possibility of using whey enriched with magnesium and manganese in the production of dry multicomponent milk-containing concentrates for bakery products is considered. It has been established that the use of whey protein dry concentrate extends the duration of the freshness of bakery products and increases the nutritional value.uk-UKсуха молочна сироваткахлібобулочні виробисухий багатокомпонентний молоковмісний концентратwhey powderbakery productsdry multicomponent milk-containing concentrateкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкафедра технології молока і молочних продуктівПідбір молочної основи для розроблення сухих багатокомпонентних концентратів для хлібобулочних виробівThesis