Блощинська (Дудкіна), Олена Олександрівна2016-02-152016-02-152015Дудкіна, О. О. Коричневий цукор − різновиди і способи застосування / О. О. Дудкіна // Практика і перспективи розвитку еногастрономічного туризму: світовий досвід для України : матеріали Міжнародної науково-практичної конференції, 24 вересня 2015 р. – К.: НУХТ, 2015.– С. 143-145.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/22244Розглянуто асортимент та практичний світовий досвід використання коричневого цукру в технології. Reviewed the range and world experience of practical use of brown sugar in technology.uk-UKкоричневий цукорbrown Sugarдемерарраdemeraraмусковадоmuskovadoкассонадkassonadтурбінадоturbinadoкафедра готельно-ресторанної справиКоричневий цукор − різновиди і способи застосуванняOther