Semenova, AnastasiaMykhonik, LarysaHryshchenko, AnnaDrobot, Vira2014-10-272014-10-272013Semenova, A. Bread for health-improving / А. Semenova, L. Mykhonik, A. Grischenko, V. Drobot // NEEFood : the second north and east European congress on food, may 26-29, 2013 : Book of Abstracts. – Kyiv : NUFT, 2013. – P. 198.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17690Adding flakes enriches bread with dietary fibers, minerals and vitamins. And the presence of DWG allows increasing the amount of groats in the products without impairing their quality, increasing the protein value to a great extent, reducing the amount of easily digestible carbohydrates and lowering glycemic index of bread.enprotein-cereal breadcerealbuckwheat flakesdry wheat glutenбілково-круп’яний хлібвівсяні пластівцігречані пластівцісуха пшенична клейковинабелково-крупяной хлебгречневые хлопьясухая пшеничная клейковинакафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівBread for health-improvingThesis