Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного - Перцевой, Федір Всеволодович; Обозна, Маргарита Василівна; Рубіна, В. В. (My University, 2011)
Розроблена технологія сирного продукту закусочного із сталими характеристиками, який виготовлено на основі сухого знежиреного молока з використанням нових складників — борошна кукурудзяного та олїі соняшникової рафінованої дезодорованої. Досліджено вплив зазначених компонентів на основні реологічні показники сирного продукту.
Keywords: реологічні показники; сирний продукт закусочний; часткова заміна; борошно кукурудзяне; олія соняшникова рафінована дезодорована; rheological parameters; cheesy snack product; partial replacement; corn flour; sunflower oil refined deo dorized