Перцевой, Федір ВсеволодовичОбозна, Маргарита ВасилівнаРубіна, В. В.2021-03-312021-03-312011Перцевой, М. Ф. Дослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочного / М. Ф. Перцевой, М. В. Обозна, В. В. Рубіна // Наукові праці НУХТ. – 2011. – № 38. – С. 27–31.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/33184Розроблена технологія сирного продукту закусочного із сталими характеристиками, який виготовлено на основі сухого знежиреного молока з використанням нових складників — борошна кукурудзяного та олїі соняшникової рафінованої дезодорованої. Досліджено вплив зазначених компонентів на основні реологічні показники сирного продукту.otherреологічні показникисирний продукт закусочнийчасткова замінаборошно кукурудзянеолія соняшникова рафінована дезодорованаrheological parameterscheesy snack productpartial replacementcorn floursunflower oil refined deo dorizedДослідження основних реологічних показників сирного продукту закусочногоArticle