Фольклоризм творчості поета-шістдесятника Миколи Вінграновського - Векуа, Оксана Віталіївна (My University, 2014)
В статті мова йде про фольклоризм у М. Вінграновського як один з чинників естетичних критеріїв, духовного багатства як самого поета, так і його ліричного героя. Віковічні традиції українського фольклору відродилися в ідейно-художньому переосмисленні у поезії М. Вінграновського.
Keywords: кафедра гуманітарних дисциплін; фольклор; символ; образ; пісня; звичай; custom; folklore; symbol; image; song