Аналіз потенціалу рослинної біомаси, доступної для виробництва альтернативних енергоносіїв - Осьмак, Олексій Олексійович; Серьогін, Олександр Олександрович (Національний університет харчових технологій, 2010)
Проаналізовано потенціал біомаси, доступної для виробництва енергії. Наведено теоретичний, технічний та економічний потенціал біомаси та торфу в Україні. Analysis of potential biomass available for energy production. Theoretical, technical and economic potential of biomass and peat in Ukraine.
Keywords: рослинна біомаса; plant biomass; промислові відходи; industrial waste; енергетичний потенціал; energy potential; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки; кафедра електропостачання і енергоменеджменту