Рябоконь, Наталія ВалеріївнаКочубей-Литвиненко, Оксана Валер'янівна2014-11-042014-11-042014Рябоконь, Н. В. Актуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропами / Н. В. Рябоконь, О. В. Кочубей-Литвиненко // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 218.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/17914Нераціональне харчування, високі психоемоційні навантаження, стреси, недосипання, шкідливі звички та багато інших чинників на фоні гострого дефіциту біологічно повноцінних харчових нутрієнтів згубно впливають на стан здоров'я людського організму і нації в цілому. Тому усі галузі харчової промисловості, в тому числі молочноконсервна, спрямовані на розробку та удосконалення технологій продуктів нового покоління зі збалансованим хімічним складом. Poor nutrition, high psycho-emotional stress, stress, lack of sleep, bad habits and many other factors against the backdrop of acute shortage biologically valuable food nutrients adversely affect health human health and the nation as a whole. Therefore, all branches of the food industry, including dairy, aimed at the development and improvement of technologies products of new generation with a balanced chemical composition.otherзгущені молочні консервиплодово-ягідні сиропинаукові розробкиcondensed milkcanned fruit syrupsscientific developmentsкафедра технології молока і молочних продуктівАктуальність наукової розробки технології згущених молочних консервів з цукром і плодово-ягідними сиропамиOther