Патріотичне виховання як сфера духовного життя - Гончаров, Георгій Іванович; Пухляк, Анастасія Григорівна; Слободян, Ольга Петрівна (My University, 2013)
Патріотичне виховання є складовою частиною загального виховного процесу, формує високу патріотичну свідомість почуття любові до України. Patriotic education is an integral part of the educational process, creates high patriotic consciousness of love for Ukraine.
Keywords: виховання; життя; патріот; education; life; patriot; кафедра екології та екоменеджменту; кафедра технології молока і молочних продуктів; кафедра технології м’яса і м’ясних продуктів; кафедра технології харчування та ресторанного бізнесу