Вимірювання ефективності логістичної діяльності у світі - Топорова, Анастасія Андріївна (My University, 2015)
Практично у всіх країнах світу дуже важливими були й залишаються питання вимірювання ефективності діяльності як у інвестиційній сфері, так і у сфері логістики. Almost all countries are very important issues were and are measuring the efficiency of both the investment area, and in logistics.
Keywords: логістика; торгівля; моніторинг; logistics; trade; monitoring