Чисельне моделювання пружнопластичного стану сферичної оболонки з декількома отворами - Богатирчук, Анатолій Степанович; Руденко, Ірина Борисівна; Сторожук, Євген Анатолійович; Чернишенко, Іван Семенович (My University, 2015)
Значний інтерес для інженерної практики представляє проведення розрахунків на міцність елементів тонкостінних конструкцій, несучі поверхні яких є багатозв’язними областями. Considerable interest for engineering practice is carrying out calculations on the strength of thin-walled elements of designs, bearing surfaces which multiply connected domain.
Keywords: кафедра вищої математики імені проф. Можара В. І.; чисельне моделювання; сферична оболонка; деформування; numerical simulation; spherical shell; deformation