Основні етапи процесу формування стратегічного потенціалу підприємства - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2016)
В статті досліджено сутність процесу формування стратегічного потенціалу підприємства. Запропоновано основні етапи та заходи формування стратегічного потенціалу підприємства. In the article the essence of the process of forming the strategic potential of the company is examined. The basic steps and measures of forming strategic potential of the company are suggested.
Keywords: кафедра економіки і права; потенціал; формування стратегічного потенціалу; ресурси; компетенції; potential; formation of strategic potential; resources; competence