Дослідження ефективності використання олійної сировини в комбікормах - Янюк, Тетяна Іванівна; Кожевнікова, Маргарита Ігорівна (My University, 2025)
Олійна сировина відіграє важливу роль у виробництві комбікормів, оскільки вона є джерелом цінних рослинних ліпідів і білків, які є необхідними компонентами для забезпечення повноцінного росту та розвитку сільськогосподарських тварин і птиці

Oilseeds play an important role in the production of compound feed, as they are a source of valuable vegetable lipids and proteins, which are necessary components for ensuring the full growth and development of farm animals and poultry
Keywords: олійна сировина; oilseed; комбікормова промисловість; feed industry; farm animals; кафедра технології зберігання і переробки зерна; кафедра технології зберігання і переробки зерна