Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості - Рябенко, Володимир Володимирович (My University, 2014)
Визначено сутність та складові елементи ресурсного потенціалу підприємств. Обґрунтовано основні напрямки формування матеріальної, фінансової, трудової та інформаційної складових ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості. The essence and the constituent elements of the resource potential of enterprises. The basic directions of formation material, financial, labor and information components of the resource potential of the food industry.
Keywords: кафедра економіки і права; ресурси; потенціал; формування ресурсного потенціалу; resources; the potential; formation of resource potential