Рябенко, Володимир Володимирович2016-11-292016-11-292014Рябенко, В. В. Формування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості / В. В. Рябенко // Продовольчі ресурси : зб. наук. праць. Серія : Економічні науки / НААН ; Ін-т прод. ресурсів НААН. – К. : ННЦ «ІАЕ», 2014. – №3. – С. 132-137.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24607Визначено сутність та складові елементи ресурсного потенціалу підприємств. Обґрунтовано основні напрямки формування матеріальної, фінансової, трудової та інформаційної складових ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловості. The essence and the constituent elements of the resource potential of enterprises. The basic directions of formation material, financial, labor and information components of the resource potential of the food industry.uk-UKкафедра економіки і праваресурсипотенціалформування ресурсного потенціалуresourcesthe potentialformation of resource potentialФормування ресурсного потенціалу підприємств харчової промисловостіArticle