Кравченко, О. Ю.Осьмак (Федченко), Тетяна Григорівна2017-04-272017-04-272016Кравченко, О. Ю. Перспективи виробництва сухих сумішей для морозива / О. Ю. Кравченко, Т. Г. Осьмак // Перспективи розвитку м’ясної, молочної та олієжирової галузей у контексті євроінтеграції : 5 Міжнародна науково-технічна конференція, 7— 8 листопада 2016 р., м. Київ. - К. : НУХТ, 2016. - С. 138-140.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/25179Важливою складовою будь-якого продукту виступають смакові наповнювачі, які не тільки формують органолептичні властивості, але й збагачують продукт біологічно цінними інгредієнтами. Перспективним шляхом покриття дефіциту вітамінів, білків, вуглеводів, мінеральних речовин у харчуванні людини виступають плодово-овочеві наповнювачі. An important part of any product act as flavoring excipients which not only form the organoleptic properties but also enrich product biologically valuable ingredients. Perspective by covering deficiency of vitamins, proteins, carbohydrates, minerals in human nutrition serve fruit and vegetable fillers.uk-UKморозивоiceкафедра технології молока і молочних продуктівПерспективи виробництва сухих сумішей для морозиваArticle