Бердашкова, Лілія ОлександрівнаБахмач, Володимир Олександрович2014-11-072014-11-072014Бердашкова, Л. І. Удосконалення технології майонезів з використанням білкових продуктів олійного насіння / Л. І. Бердашкова, В. О. Бахмач // Нові ідеї в харчовій науці - нові продукти харчовій промисловості : міжнародна наукова конференція, присвячена 130-річчю Національного університету харчових технологій, 13-17 жовтня 2014 р. – К. : НУХТ, 2014. – С. 323.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/18077На сьогодні перед харчовою промисловістю постає актуальне питання забезпечення населення широким асортиментом продукції високої якості та створення продуктів для раціонального харчування. До перспективних жирових продуктів відноситься майонез. Завдяки своїм високим смаковим та поживним властивостям популярність цього продукту дуже висока. On the day before the food industry raises urgent question providing the population with a wide range of high quality products and creation of products for nutrition. The long-term fat products include mayonnaise. Due to their high taste and nutritional properties of the popularity of this product is very high.otherяйцепродуктихарчова промисловістьмайонезeggmayonnaisefood industryкафедра технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобівУдосконалення технології майонезів з використанням білкових продуктів олійного насінняOther