Технологічні аспекти енергозбереження у виробництві цукру з буряків - Хомічак, Любомир Михайлович (My University, 2006)
Аналізуються основні технологічні фактори, що впливають на зменшення витрат палива та вапняку під час виробництва цукру з буряків.

Basic technological factors which influence on diminishing of charges of fuel and limestone during the production of sugar from a beet are analysed.
Keywords: дифузійний сік; вапнування; fuel consumption; energy conservation (sugar industry); енергозбереження (цукрова галузь); витрати палива; кафедра технології цукру і підготовки води