Підвищення якості ректифікованого етилового спирту - Булій, Юрій Володимирович; Куц, Анатолій Михайлович; Бондар, Микола Васильович; Мукоїд, Роман Миколайович (My University, 2021)
В умовах високої конкуренції пріоритетним напрямом є модернізація спиртового виробництва з розробкою та впровадженням високоефективних і безвідходних технологій, що дозволяють отримати товарний спирт високої якості.
Keywords: ректифікація; леткі домішки спирту; гідроселекція; спирт етиловий ректифікований; rectification; volatile impurities of alcohol; hydroselection; rectified ethyl alcohol; кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства