Логінський, Юрій Романович2022-05-112022-05-112022Логінський, Ю. Р. Проект відділень підготовки, термоферментативної обробки і зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсоощадних технологій : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юрій Романович Логінський ; наук. керівник Ірина Михайлівна Бабич. – Київ, 2022. – 83 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/37429кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробствафільтрат бардидезинтеграторферментикавітаціясуслотермотолерантні дріжджібродіннязріла бражкаПроект відділень підготовки, термоферментативної обробки і зброджування крохмалевмісної сировини спиртового заводу потужністю 3000 дал умовного спирту-сирцю на добу з впровадженням ресурсоощадних технологійOther