Інтенсифікація нагрівання зневоджуваних тіл газами підвищеного вологовмісту - Гапонюк, Ігор Іванович (My University, 2016)
Найбільша частка теплоти втрачається із відпрацьованими газами. Найвужчим місцем швидкісного сушіння є температура зневоджуваного матеріалу. Поєднання завдань швидкісного нагрівання зневоджуваного матеріалу та рекуперація теплоти відпрацьованих газів було вирішено і перевірено на стендовій установці. Результати можуть бути використані у науковій та практичній сферах. Most part of warmth is lost with exhaust gases. More narrow in all mestome of flash-drying is a temperature of moist material. Combination of tasks of the speed heating of moist material and return of warmth of exhaust gases was decided and checked for the stand setting. Results can be drawn on in scientific and practical spheres.
Keywords: сушіння; зерно; теплота; рекуперація теплоти; енерго-ощадне сушіння; drying; grain; energy content; drying apparatus; heat regeneration; energy economy drying; кафедра технології зберігання і переробки зерна