Ціноутворення та управління попитом - Скригун, Наталія Петрівна; Чорноус, Людмила Василівна (My University, 2011)
Конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.140101 «Готельно-ресторання справа» всіх форм навчання. Lecture for students in preparation 6.140101 "hotel and restaurant business" all forms of education.
Keywords: методи ціноутворення; цінові стратегії; ціноутворення; ціна; тариф; витрати; знижка; попит; пропозиція; supply; pricing methods and pricing strategies; pricing; price; rate; cost; discount; demand; кафедра маркетингу