Нерівномірність профілю швидкості турбулентних струменів на початковій ділянці - Кулінченко, Віталій Романович; Мотуз, Ігор Костянтинович (My University, 2012)
Розглянуті вільні затоплені осесиметричні струмені з симетрично-нерівномірним початковим профілем швидкості, що відрізняються степенем початкової нерівномірності. На підставі якісного і кількісного аналізу мікро- і макроструктури течії визначено вплив початкової нерівномірності профілю швидкості на ежекційні характеристики струминної течії і закономірності її розвитку.

The free axisymmetrical streams flooded from symmetrically-uneven initial type speeds are considered, which differ the degree of initial unevenness. On the basis of high-quality and quantitative analysis micro- and macrostructures of flow are certain influence of initial unevenness of type of speed on ejecting descriptions of stream flow and conformity to law of its development.
Keywords: нерівномірність; профіль швидкості; струмінь; ежекція насадок; турбулентність; ділянка; unevenness; type of speed; stream; ejecting attachments; turbulence; areas; кафедра процесів і апаратів харчових виробництв