Устинов, Юрій Васильович2012-03-172012-03-172010Устинов, Ю. В. Науково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ / Ю. В. Устинов // Наукові праці НУХТ. - 2010. - № 33. - С. 17-19.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/455Висвітлені наукові розробки з покращання якості виробів із борошна зниженої якості, впровадження інноваційних технологій у галузі, використання нетрадиційної сировини і харчових добавок з метою поліпшення якості виробів, надання їм оздоровчих властивостей.The scientific investigations in quality increasing of products made by the flour of reduced quality, application of the innovative technologies to production, use of nontraditional raw materials and food ingre dients with the aim of products quality increasing and giving them the healthy properties have been shown.uk-UKінтенсивне замішуванняборошносуха клейковинадріжджіферментні препаратицукрозамінникимікроелементиintensive mixingflourdry glutenyeastenzymessweetenersmicroelementsкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівНауково-дослідна робота на кафедрі технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчових концентратів НУХТ