Шляхи поліпшення фінансового стану підприємств цукрової промисловості України - Данькевич, Олександр Григорович (My University, 2003)
Стаття розглядає причини кризи в цукровій промисловості України. Проведено аналіз фінансового стану цукрових заводів. Визначені перспективні напрями роботи по виведенню галузі з кризи.
Keywords: цукрова промисловість; фінансовий стан; сахарная промішленность; финансовое состояние; sugar industry; finance; кафедра економіки і права