Механізм формування агрохолдингів в умовах ринку - Данкевич, Андрій Євгенович (My University, 2011)
Розглянуто особливості прогнозування та моделювання розвитку інтегрованих структур. Обґрунтовано пропозиції щодо напрямів підвищення ефективності використання сучасних методів моделювання в сільськогосподарському виробництві

Features of forecasting and modeling of the development of integrated structures are considered. Proposals regarding ways to improve the efficiency of using modern modeling methods in agricultural production are substantiated
Keywords: експортний потенціал; земельні відносини; export potential; land relations; агрокультура; agriculture; кафедра економіки і права