Гаврилюк, Тамара Василівна2024-07-102024-07-102024Гаврилюк, Т. В. Розроблення рецептури пшеничного хліба з використання картопляної клітковини з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Макарів Київської області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Гаврилюк Тамара Василівна ; наук. керівник Олена Анатоліївна Білик. – Київ, 2024. – 145 с.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/43966ukкафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробівкартопляна клітковинахліб функціонального призначенняхарчові волокнаклітковинакомплексний показник якостіРозроблення рецептури пшеничного хліба з використання картопляної клітковини з впровадженням його виробництва в проєкті хлібозаводу в м. Макарів Київської областіOther