Значення ключових компетенцій для стратегічного розвитку підприємства - Ліщук, Ю. М.; Бєлова, Тетяна Геннадіївна (My University, 2010)
Розглянуто зовнішні і внутрішні компетенції підприємства. Обґрунтовано значення ключових компетенцій для стратегічного розвитку підприємства.
Keywords: ключові компетенції; внутрішні компетенції; зовнішні компетенції; стратегічний розвиток підприємства; ключевые компетенции; внутренние компетенции; внешние компетенции; стратегическое развитие предприятия; core competencies; internal competence; external competence; strategic development of the company; кафедра маркетингу