Оксютенко, ВалеріяШаран, Лариса Олександрівна2016-09-222016-09-222016Оксютенко. В. Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями / В. Оксютенко, Л. О. Шаран // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : 82 Міжнар. наук. конф. молодих учених, аспірантів і студ. - К. : НУХТ, 2016. - Ч. 3. - С. 428.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/24151Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.uk-UKвітамінні коктейлівитаминные коктейлиvitamin cocktailsоптимальне дозуванняоптимальное дозированиеoptimum dosageпоказники якостіпоказатели качестваqualityкафедра готельно-ресторанної справиЗбагачення ресторанної продукції морськими водоростямиThesis