Збагачення ресторанної продукції морськими водоростями - Оксютенко, Валерія; Шаран, Лариса Олександрівна (My University, 2016)
Проведено дослідження з використання водоростей у технології виготовлення ресторанної продукції.
Keywords: вітамінні коктейлі; витаминные коктейли; vitamin cocktails; оптимальне дозування; оптимальное дозирование; optimum dosage; показники якості; показатели качества; quality; кафедра готельно-ресторанної справи