Коваленко, В. М.Якобчук, Роман Леонідович2013-12-122013-12-122010Коваленко, В. М. Основні фактори вибору обладнання для підготовки води у виробництві слабоалкогольних і безалкогольних напоїв / В. М. Коваленко, Р. Л. Якобчук // Науково-технічна творчість студентів з процесів і обладнання харчових виробництв : зб. тез між нар. студ. наук. практ. конф. / Голов. ред. А. А. Садєков. – Донецьк: ДонНУЕТ, 2010. – Вип. 2. – С. 9-10.https://dspace.nuft.edu.ua/handle/123456789/12029Наведенні основні фактори вибору обладнання для очищення води при виробництві напоїв. Shows factors in choosing equipment for water purification in the production of beverages.uk-UKочищення водинапоїwater cleaningdrinksкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектуванняОсновні фактори вибору обладнання для підготовки води у виробництві слабоалкогольних і безалкогольних напоїв