Теплообмінний апарат (Патент на винахід №32544) - Бурлака, Всеволод Іванович; Прядко, Микола Олексійович; Поржезінський, Юрій Георгійович (My University, 2001)
В патенті представлено теплообмінний апарат, який може бути використаним для нагрівання хімоочищенної води, води в системах гарячого водопостачання на підприємствах агропромислового комплексу та в інших галузях народного господарства, а також в системах теплофікації промислових підприємств. The patent is for heat exchanger that can be utilized for heating of the chemically purified water, water in hot water supply systems at the agricultural enterprises and in other branches of the national economy as well as in heating systems of industrial enterprises.
Keywords: теплообмінний апарат; нагрівання; теплофікація; кільцеві канали; heat exchanger; heating; water supply; annular channels; кафедра теплоенергетики та холодильної техніки