Вплив часу подрібнення у бісерному млині та розміру робочих тіл на розмір частинок суспензії - Яремчук, Павло Володимирович; Пономаренко, Артем Миколайович; Грінінг-Гера, Катерина Робертівна; Гавва, Олександр Олександрович (My University, 2024)
Дані про зміну розміру частинок під час подрібнення у бісерному млині потрібно знати для правильного планування та оптимізації виробничого процесу. Розмір бісеру 1.5 мм є більш ефективним з енергетичної точки зору і значно ефективнішим з точки зору продуктивності (часу подрібнення). Розмір частинок змінюється незначно після 10–15 хвилини і подрібнення має бути зупиненим.
Keywords: бісерний млин; ступінь подрібнення; кафедра машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв; кафедра мехатроніки та пакувальної техніки