Комбінована система розпізнавання образів у підсистемі технологічного моніторингу - Зігунов, Олександр Михайлович; Кишенько, Василь Дмитрович (My University, 2011)
Розглядається питання аналізу ситуацій в системі технологічного моніторингу із застосування методів розпізнавання образів. The question of analysis of situations is examined in the system of the technological monitoring from application of methods of recognition of patterns.
Keywords: технологічний моніторинг; розпізнавання образів; ситуаційний аналіз; technological monitoring; recognition of patterns; situatioonal analysis; кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління ім. проф. А.П. Ладанюка